DJ Agenda


Voor de agenda van de Superkidz Party / Coolkids Party kunt u hier klikken.

Sinds 2012 is Hans samen met Pieter de Coolkids Party begonnen. De show moest een unieke show worden in zijn soort. En die show kwam er. De show werd naast de bekende kinderliedjes uitgebreid met heel veel eigen muziek wat uiteindelijk heeft geleid tot een single met de titel “Wij vieren feest”. Met de show “Feest” wist de Coolkids Party een unieke show neer te zetten met als rode lijn liedjes uit eigen koker.

Enkele jaren later was het zover. De leukste liedjes werden verzameld en de Coolkids Party CD werd uitgebracht. Een unieke CD vol met eigen liedjes geschreven door Jelle B, Reble Music,  BugHouse en van de Coolkids zelf. Een CD die inmiddels al duizenden keren via bijvoorbeeld BOL.COM en Top1toys over de toonbank zijn gegaan. Ook is het hele album te vinden in Spotify, Deezer en natuurlijk iTunes. Via deze digitale kanalen is onze muziek inmiddels al enkele tienduizenden keren beluisterd. Daarbij mogen ook de videoclips niet ontbreken. Bekijk ze maar eens op de website http://www.coolkidsparty.nl.

Met de CD titel “Komt er weer aan” is er een nieuwe unieke kindershow geboren waarmee Hans, Pieter en de dames (Djoeke, Carla of Eva) door het hele land optreden en daarmee kwam er steeds minder tijd voor de Superkidz Party. Betekent dat Hans dan niet meer is te boeken? Nee natuurlijk niet!

De Coolkids Party show met Hans is te boeken via Jongbookings en is in verschillende varianten beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met Jongbookings of neem contact op met de Coolkids Party via info@coolkidsparty.nl.

Coolkids Party