Poiesz Feest een topfeest


De zaterdagavond stond voor mij in het teken van de POIESZ. Het negentig jarig jubileum van de POIESZ zal mij nog lang bij blijven. Twee podiums met schitterende optredens van artiesten. BLOF, Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Chary Luske, Leona Philippo, Shary-Ann, Jan Smit, Jannes, ABBA GOLD. Zo, dat is me toch een rijtje. Tussen de optredens door op het hoofdpodium mocht ook ik me even lekker laten gaan. Wat is het toch lekker om zo’n 7500 mensen helemaal uit hun dak te zien gaan, heerlijk. Ondanks mijn standaard publiek iets jonger is vond ik het toch erg gaaf om deze avond weer even te mogen beleven. Ook het fototoestel maakte overuren door de vele foto’s die ik heb genomen op deze avond. Het zijn er nogal wat, maar wie weet ben jij ook geweest en sta je er wel tussen. Help mee om de mensen te taggen die zijn geweest!