Sinterklaas bij RTVNOF!


De allerlaatste uitzending van het Sint Nicolaas Nieuws is klaar. Daarnaast heb ik vandaag ook mijn laatste Sinterklaas show mogen doen. Morgen kun je die nieuwe uitzending gaan bekijken via ons RTVNOF televisie kanaal. Als dit niet lukt kun je deze natuurlijk altijd nog bekijken via ons YouTube kanaal. En ga er maar voor zitten want de uitzending duurt bijna 40 minuten. Ook Sinterklaas stond nog even voor onze camera met een paar lieve woorden. Het project Sint Nicolaas Nieuws gaan we dan ook bijna afsluiten. Bijna dan, want aankomende woensdag gaan we nog naar een school met een hele leuke verrassing. Een extra nieuws bericht zal woensdag nog verschijnen. Maar wat een project, vier uitzendingen met heel veel Sinterklaas nieuws uit onze eigen regio. De opdracht was om uitzendingen van een 15 minuten te maken, en dat is gelukt. Sterker nog, bijna iedere uitzending is 15 minuten of langer geworden. Dit kan alleen als je super enthousiaste vrijwilligers hebt, en hoe. Zonder onze vrijwilligers had dit nooit mogelijk geweest. Een dikke schouderklop dan ook voor een ieder die hier aan mee heeft gewerkt. Ook onze sponsoren, Sint Nicolaas Centrale Friesland en de scholen mogen we niet vergeten voor hun medewerking. Nogmaals iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze Sint Nicolaas Nieuws shows, BEDANKT!

Ook alle kijkers van het Sint Nicolaas Nieuws wil ik ook bedanken. Want wat hebben we een reacties gehad. Foto’s van kinderen voor de TV, kinderen die ons intro liedje van het begin tot het einde kunnen meezingen, alle e-mails, ook de fan mails voor Piet Pablo meegerekend en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bedankt voor het kijken en wie weet tot volgend jaar!

 
Ook de filmpjes die we gemaakt hebben bij onze sponsoren was een feestje:De Sinterklaasintocht in Dokkum:Prijsuitreikingen:


Voorbereidingen:

Optreden bij Omrop Fryslan!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *